طرز تهیه کرم بروله توت فرنگی با خامه ترش

به گزارش مجله بهسان، توت فرنگی، شکر قهوه ای و خامه ترش ترکیبی جادویی می سازند که همزمان آبدار، لطیف و کاراملی است. آماده کردن دسر با ترکیب این مواد ساده، وقت زیادی را از شما نمی گیرد، اما مطمئن باشید که نتیجه کار شما و مهمان هایتان را راضی می کند. آماده چشیدن طعم یک دسر متفاوت هستید؟ با طرز تهیه کرم بروله توت فرنگی همراه ما شوید و تا پنج دقیقه دیگر آن را روی میز غذایتان بگذارید.

طرز تهیه کرم بروله توت فرنگی با خامه ترش
  • مواد لازم برای تهیه کرم بروله توت فرنگی

توت فرنگی دو پیمانه

هلو یا موز(به دلخواه) دوپیمانه

خامه ترش کاله خرید آنلاین دو پیمانه

شکر قهوه ای نصف پیمانه

  • طرز تهیه کرم بروله توت فرنگی

مرحله اول

سینی فر را در قسمت یک سوم بالایی آن قرار دهید. شعله بالای فر را روشن کنید. در فاصله گرم شدن فر، برگ توت فرنگی ها را جدا کنید و هر توت فرنگی را به چهار تکه تقسیم کنید. هلو یا موز را به تکه های کوچک برش بزنید. میوه ها را داخل یک ظرف شیشه ای متوسط بریزید.

مرحله دوم

خامه ترش را روی سطح میوه ها بریزید و با لیسک پخش کنید. اصلا نیازی نیست که ضخامت خامه روی میوه ها یکسان باشد، فقط کافی است که خامه یک جا جمع نشود.

مرحله سوم

شکر قهوه ای را روی خامه بریزید و کاسه شیشه ای را در فر قرار دهید. سه تا چهار دقیقه طول می کشد تا شکر قهوه ای ذوب شود و حالت کاراملی پیدا کند.

به محض اینکه ظرف را از داخل فر خارج کردید با یک کیسه پلاستیکی یا سلفون روی آن را بپوشانید و داخل یخچال قرار دهید. بهترین زمان سرو صبح روز بعد است.

فوت و فن آماده کردن کرم بروله خوشمزه

  • اگر عجول هستید و نمی توانید یک روز کامل صبر کنید، حداقل اجازه دهید دسر یکی دو ساعتی داخل یخچال استراحت کند.
  • می توانید کمی از بیسکوییت مورد علاقه خودتان را هنگام سرو، داخل دسر خرد کنید. ترکیب بافت سخت بیسکوییت و بافت مخملی دسر، جالب می شود.
منبع: کتاب کاله
انتشار: 13 مهر 1398 بروزرسانی: 27 فروردین 1399 گردآورنده: behsanshop.ir شناسه مطلب: 299

به "طرز تهیه کرم بروله توت فرنگی با خامه ترش" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کرم بروله توت فرنگی با خامه ترش"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید