طرز تهیه چیکن استراگانف؛ یک غذای ساده روسی

به گزارش مجله بهسان، در این مطلب قصد داریم دستورالعمل تهیه چیکن استراگانف را به شما عزیزان آموزش دهیم.

طرز تهیه چیکن استراگانف؛ یک غذای ساده روسی

به گزارش ، اگر از خوردن غذا هایی که با مرغ درست می گردد خسته شده اید و زرشک پلو و باقالی پلو با مرغ، ته چین، ساندویچ مرغ، مرغ سوخاری و .. برایتان تکراری شده، دست به کار شوید و چیکن استراگانف درست کنید.

چیکن استراگانف یک غذای کامل و مغذی با پخت بسیار راحت است و در کمتر از نیم ساعت می توانید این وعده غذایی را آماده و با نان یا برنج میل کنید. البته اگر از غذا های سنگین فراری هستید، می توانید خامه را در این غذا حذف کنید یا مقدار بسیار کمی از آن بهره ببرید.

فیله مرغ: 6 عدد

پیاز خرد شده: 1 عدد

قارچ خرد شده: 1 بسته

سیب زمینی خلالی: به مقدار دلخواه

نمک و فلفل: به میزان لازم

خامه: 3 قاشق غذاخوری

شیر: یک لیوان

آرد: 2 قاشق غذاخوری

روغن: به میزان لازم

1. ابتدا پیاز های خلالی شده را کمی تفت می دهیم و وقتی طلایی شدند، فیله های خرد شده را (ترجیحا به صورت عمودی برش دهید) با مقداری نمک و فلفل تفت می دهید و اجازه می دهید تا فیله ها بپزد.

2. در یک ظرف جداگانه، شیر را داغ کنید و آرد را آرام آرام به آن اضافه کنید. این مخلوط را دائما هم بزنید و این کار را آنقدر تکرار کنید که مخلوط شیر و آرد از حالت رقیق بودند خارج گردد و کمی غلیظ گردد.

3. سپس مخلوط شیر و آرد را با مرغ ها که سرخ نموده بودیم، مخلوط می کنیم و در آخر خامه را اضافه نموده و سریع از روی حرارت برمی داریم. چون خامه اگر روی حرارت بماند می برد.

4. سپس مخلوط را با سیب زمینی یا چیپس خلالی تزیین می کنیم.

منبع : ایرنا

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 22 مهر 1398 بروزرسانی: 5 مهر 1399 گردآورنده: behsanshop.ir شناسه مطلب: 334

به "طرز تهیه چیکن استراگانف؛ یک غذای ساده روسی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه چیکن استراگانف؛ یک غذای ساده روسی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید