طرز تهیه پاستا بادمجان با پنیر فتا به روشی ساده با طعم عالی
به گزارش مجله بهسان، پاستا بادمجان با پنیر فتا یکی از خوشمزه ترین و است. یکی از بزرگ ترین مزایای این غذای خوش خوراک و دوست داشتنی آن است که به سادگی و در مدت زمان کوتاهی آماده می گردد. شما با صرف اندکی وقت و میزان کمی خلاقیت می توانید پاستای منحصر به فرد و متفاوتی را درست کنید. با ما در این مقاله از در همراه باشید تا طرز تهیه پاستا بادمجان با پنیر فتا را به شما آموزش بدهیم.
مواد لازم برای تهیه پاستا بادمجان با پنیر فتا
مواد اولیه | مقدار مورد احتیاج |
پنیر فتا | 60 گرم |
بادمجان | نیم کیلوگرم |
برگ نعنا تازه و خرد شده | 6 عدد |
برگ اسفناج شسته و خرد شده | 2 لیوان فرانسوی دسته دار |
روغن زیتون | 5 قاشق غذاخوری |
پیاز قرمز | 1 عدد میانه |
سیر رنده شده | 3 حبه |
ماکارونی رشته ای یا فرمی | 400 گرم |
زردچوبه، فلفل سیاه و نمک | به مقدار لازم |
مدت زمان لازم برای آماده سازی مواد: 15 دقیقه
مدت زمان لازم برای استراحت بادمجان در محلول آب و نمک: 20 دقیقه
مدت زمان لازم برای پخت سس بادمجان با پنیر فتا: 30 دقیقه
مدت زمان لازم برای پخت پاستا: 20 دقیقه
مقدار کالری موجود در پاستا بادمجان با پنیر فتا برای هر بار سرو: حدود 333 کیلوکالری
مراحل طرز تهیه پاستا بادمجان با پنیر فتا
مراحل طرز تهیه پاستا بادمجان با پنیر فتا را دنبال نموده و در مدت زمان کوتاهی یک غذای ساده و مقوی تهیه کنید.
مرحله اول: بادمجان ها را آماده کنید
در اولین مرحله از طرز تهیه پاستا بادمجان با پنیر فتا ضروری است بادمجان ها را به دقت بشویید و پوست بگیرید. قطعات بادمجان را برای مدت 20 دقیقه در محلول آب و نمک نسبتا غلیظ قرار دهید. به این ترتیب، بادمجان ها طعم می گیرند، تلخی بادمجان گرفته می گردد و در عین حال، روغن کمتری را هم جذب می نمایند. بعد از این مدت بادمجان ها را بشویید و آبکش کنید.
سپس، قطعات بادمجان خیس خورده و طعم گرفته را روی حوله کاغذی بچینید تا آب اضافی شان گرفته گردد. در نهایت، آن ها را به صورت نگینی خرد کنید.
برای خرید نمک می توانید به صورت و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.
مرحله دوم: آب پاستا را آماده کنید
قابلمه بزرگ و مناسبی را پر از آب کنید و در آن مقداری نمک بریزید. مخلوط آب و نمک را روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا بجوشد. توجه داشته باشید، شما برای درست کردن 450 گرم پاستا به 4 لیتر آب احتیاج دارید.
مرحله سوم: بادمجان ها را تفت دهید
حالا وقت آن است که 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون را داخل تابه مناسبی بریزید و روی شعله ملایم قرار دهید. چند دقیقه صبر کنید تا روغن کاملا داغ گردد و در عین حال، نسوزد. پس از داغ شدن روغن زیتون، قطعات بادمجان نگینی را به تابه اضافه کنید و برای مدت 10 دقیقه تفت دهید تا کاملا طلایی شوند.
برای خرید روغن زیتون می توانید به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.
مرحله چهارم: بادمجان ها را روغن گیری کنید
اکنون سطح بشقاب مناسبی را با یکی دو لایه حوله کاغذی بپوشانید و قطعات بادمجان سرخ شده را از تابه به این بشقاب منتقل کنید. بادمجان ها را روی حوله کاغذی بچینید تا روغن اضافی شان گرفته گردد. برای این منظور، اصلا احتیاجی نیست بادمجان های نرم و طلایی را فشار دهید.
مرحله پنجم: پیاز را خرد کنید و تفت دهید
برای آماده سازی پیاز ضروری است آن را به دقت بشویید و پوست بگیرید. سپس، پیاز را روی تخته برش آشپزخانه قرار دهید و با استفاده از یک چاقوی تیز به دلخواه به صورت خلالی یا نگینی خرد کنید.
در این مرحله از طرز تهیه پاستا بادمجان با پنیر فتا نوبت به سرخ کردن پیاز می رسد. پس از خارج کردن قطعات بادمجان، پیازهای خرد شده را داخل همان تابه حاوی به جای مانده روغن زیتون بریزید. پیازها را هم بزنید تا کاملا طلایی شوند.
پیشنهاد می کنیم در لحظات آخر مقدار کمی زردچوبه هم به پیازهای سرخ شده اضافه کنید و برای چند لحظه هم بزنید. به این ترتیب، زردچوبه هم تفت می بیند و طعم خامی اش گرفته می گردد.
برای خرید زردچوبه می توانید به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.
مرحله ششم: ماکارونی را بپزید
احتمالا تا الان ترکیب آب و نمکی که برای پختن پاستا تدارک دیده اید به قل قل افتاده و در حال جوشیدن است. بنابراین، وقت آن است که ماکارونی رشته ای یا فرمی را به آن اضافه نموده و صبر کنید تا کاملا بپزد.
برای خرید ماکارونی رشته ای و فرمی می توانید به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.
مرحله هفتم: سیر را رنده کنید و تفت دهید
در این فاصله، حبه های سیر را پوست بگیرید و با استفاده از رنده ریز به خوبی رنده کنید. حالا، سیر رنده شده را به تابه حاوی پیاز سرخ شده اضافه کنید و برای مدت یک دقیقه تفت بدهید. مراقب باشید، سیر نسوزد. همین که بوی سیر بلند شد کافی است.
مرحله هشتم: اسفناج را اضافه کنید
پس از تفت تماشا مخلوط سیر و پیاز، نوبت به اضافه کردن اسفناج می رسد. حالا، اسفناج های تمیز و خرد شده را به این تابه اضافه کنید. این ترکیب را هم بزنید تا اسفناج ها آب بیاندازند و کاملا نرم شوند. در نهایت، تابه را از روی حرارت بردارید و در گوشه دیگری قرار دهید.
مرحله نهم: پاستا را آبکش کنید
پس از نرم شدن ماکارونی باید آن را آبکش کنید. اما قبل از هر کاری، حتما نصف لیوان دسته دار فرانسوی از آب پاستا را بردارید و در گوشه مناسبی قرار دهید. مطمئن باشید، بعدا به آن احتیاج خواهید داشت. سپس، ماکارونی نرم شده را در آبکش بریزید تا آبش خارج گردد.
مرحله دهم: بادمجان را دوباره به تابه اضافه کنید
امیدواریم تا این جا مراحل طرز تهیه پاستا بادمجان با پنیر فتا را بدون مشکل دنبال نموده باشید. اکنون وقت آن است که تابه حاوی پیاز، سیر و اسفناج را دوباره روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس، قطعات بادمجان روغن گیری شده را هم به آن اضافه کنید و منتظر بمانید تا این ترکیب کمی گرم گردد.
مرحله یازدهم: برگ نعنای تازه را اضافه کنید
پس از اطمینان از گرم شدن مواد داخل تابه، برگ های خرد شده و تازه نعنا را هم روی آن بریزید.
مرحله دوازدهم: پنیر فتا را اضافه کنید
در آخرین مرحله از طرز تهیه پاستا بادمجان با پنیر فتا وقت آن است که قطعات پنیر فتا را همراه با مقداری فلفل سیاه به تابه اضافه کنید. این ترکیب را با ملایمت هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند. یک یا دو ملاقه از آب پاستایی که قبلا کنار گذاشتید را به این سس اضافه کنید تا کاملا مزه دار گردد. موقع هم زدن مراقب باشید قطعات بادمجان را له نکنید.
برای خرید پنیر فتا و فلفل سیاه می توانید به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.
مرحله آخر: پاستا بادمجان با پنیر فتا را سرو کنید
تا حالا ماکارونی آبکش شده کاملا سرد شده است. بنابراین، قبل از سرو باید آن را گرم کنید. برای این منظور، ابتدا باید ماکارونی پخته و نرم شده را داخل تابه مناسبی بریزید و حرارت دهید تا کاملا گرم گردد. سپس، محتویات تابه را به ظرف پاستا اضافه کنید. اکنون، می توانید این غذای ایتالیایی ساده و خوشمزه را در ظرف مناسبی بریزید و نوش جان کنید.
نکات مهم در طرز تهیه پاستا بادمجان با پنیر فتا
- برای درست کردن این غذا ترجیحا از پیاز قرمز بهره ببرید.
- برای مزه دار کردن پیاز از مقدار بسیار کمی زردچوبه بهره ببرید. در غیر این صورت با توجه به مزه غالب زردچوبه، رنگ و طعم پاستای بادمجان کاملا تغییر می نماید.
- در صورت تمایل، می توانید زردچوبه را از دستور پخت حذف کنید.
- در صورت تمایل، می توانید مقداری ادویه کاری، فلفل قرمز، پودر سیر و پودر آویشن را به این غذا اضافه کنید. برای خرید ادویه کاری، فلفل قرمز، پودر سیر و پودر آویشن می توانید به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.
- در صورت تمایل، به جای ماکارونی رشته ای می توانید از ماکارونی فتوچینی یا دیگر انواع ماکارونی بهره ببرید.
- در صورت تمایل می توانید یک قاشق رب گوجه فرنگی هم به سس پنیر فتا اضافه کنید. برای خرید رب گوجه فرنگی می توانید به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.
- بسته به ذائقه، می توانید مقداری خامه ساده هم به سس بادمجان اضافه کنید. برای خرید خامه می توانید به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.
- در صورت تمایل، به جای اسفناج تازه می توانید از اسفناج یخ زده بهره ببرید. طبیعتا، قبل از مصرف باید بسته اسفناج را برای مدت چند ساعت در طبقه پایین یخچال قرار دهید تا دیفراست و آماده مصرف گردد.
- در هنگام درست کردن سس پاستا تا جای ممکن از اضافه کردن نمک خودداری کنید. علتش هم این است که در پایان، آب پاستا و پنیر فتا را به آن اضافه خواهید کرد. هر دوی این مواد حاوی نمک کافی هستند و غذا را خوشمزه می نمایند.
- در صورت تمایل، می توانید این غذا را همراه با پنیر پارمسان به جای پنیر فتا نوش جان کنید، یا در هنگام سرو مقداری پنیر پارمسان رنده شده روی پاستا بپاشید. برای خرید پنیر پارمسان می توانید به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.
فوت و فن های خوشمزه شدن پاستا بادمجان با پنیر فتا
چرا سس بادمجان با پنیر فتا به پاستای من نمی چسبد؟
احتمالا داخل آب پاستا روغن زیادی ریخته اید. توجه داشته باشید، بهتر است در آب ماکارونی فقط نمک بریزید. در غیر این صورت، سس بادمجان با پنیر فتا به ماکارونی ها نمی چسبد.
چرا پاستا سفت می گردد؟
اگر پاستا را برای مدت طولانی در آبکش به حال خودش رها کنید کاملا سرد و سفت می گردد و حتی ممکن است قطعات و رشته های آن به هم بچسبند.
چرا پاستا خشک می گردد؟
علت خشک شدن پاستا این است که احتمالا آن را برای مدت طولانی در آبکش قرار داده و اجازه داده اید که کاملا سرد گردد. در این صورت، نشاسته موجود در پاستا سفت و خشک می گردد.
چرا پاستا خمیر می گردد؟
اگر در هنگام پخت پاستا از آب کافی استفاده نکنید، رشته ها به یکدیگر می چسبند. در واقع، برای درست کردن هر 450 گرم ماکارونی باید 4 لیتر آب داخل قابلمه بریزید.
آب پاستا را به چه منظوری کنار می گذاریم؟
وقتی ماکارونی ها را داخل قابلمه حاوی آب و نمک می ریزید و اجازه می دهید بجوشد، مقداری نشاسته و دیگر ترکیبات ماکارونی از آن خارج شده و وارد محلول آب و نمک می گردد. به این ترتیب، مایع خوشمزه، غنی و پر خاصیتی به دست می آید که علاوه بر طعم دهی می تواند سس پاستای شما را غلیظ کند. پس در هنگام پخت هر نوع پاستایی حتما مقداری از این آب را کنار بگذارید و در نهایت، به سس اضافه کنید.
منبع: افق کوروش