طرز تهیه کیک مدرسه ای خوشمزه و مقرون به صرفه برای فرزند دانش آموزتان

به گزارش مجله بهسان، با نزدیک شدن به ماه مهر و فصل آغاز مدارس یکی از دغدغه های مادران این است که چه نوع خوراکی را برای تغذیه بچه ها خود در مدرسه تهیه نمایند که هم بچه ها آن را دوست داشته باشند و هم سالم و مقوی باشد و انرژی لازم را تا انتها ساعت مدرسه در بدن بچه ها فراهم کند.

طرز تهیه کیک مدرسه ای خوشمزه و مقرون به صرفه برای فرزند دانش آموزتان

به گزارش فرادید، گرچه بچه ها امروز بیشتر به خوراکی های ممنوعه و مضر مثل انواع چیپس و پفک و کیک و آبیموه های بازاری علاقه دارند، شما می توانید با روشی ساده و مقرون به صرفه کیک مدرسه خوشمزه و سالم خانگی را در منزل برای آن ها تهیه کنید و مطمئن باشید که بچه ها از خوردن آن لذت می برند.

در ادامه این مطلب با آموزش پخت کیک مدرسه برای دانش آموزان با ما همراه باشید.

مواد لازم

تخم مرغ: 2 عدد

آرد سفید شیرینی: 140 گرم

شکر: 110 گرم

شیر: 75 گرم

روغن مایع: 75 گرم

بکینگ پودر: 1 قاشق مرباخوری

وانیل: 1 قاشق چای خوری

پودر کاکائو: 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه

در مرحله اول تخم مرغ، شکر و وانیل را که به دمای محیط رسیده اند، داخل یک کاسه مناسب بریزید و با دور تند همزن برقی بزنید تا تخم مرغ کف کند و کم کم کرم رنگ و شفاف گردد.

در مرحله دوم شیر و روغن را به ترتیب اضافه کنید و حدود 30 ثانیه در حد مخلوط شدن هم بزنید و همزن برقی را خاموش کنید و کنار بگذارید.

در مرحله سوم آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط و سه بار الک کنید؛ سپس کم کم و طی سه مرحله به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک یا همزن دستی از یک جهت هم بزنید تا آرد کاملا در مایه کیک حل گردد و حالت گلوله ای نداشته باشد.

در مرحله چهارم مواد را به دو قسمت تقسیم کنید. یک قسمت را ساده نگه دارید و به قسمت دیگر پودر کاکائو بزنید و کمی هم بزنید تا پودر کاکائو مخلوط گردد. حالا داخل قالب مافین را چرب کنید یا از کاغذ های آماده کاپ کیک بهره ببرید که نیازی به قالب ندارد. اگر قالب و کاغذ کاپ کیک در منزل ندارید، می توانید از فنجان های نشکن یا لیوان های کاغذی یکبار مصرف هم بهره ببرید و داخل فنجان را چرب کنید که کیک به آن نچسبد.

مایه کیک را به صورت دو رنگ داخل قالب یا فنجان بریزید، طوری که یک بند انگشت از سر قالب یا لیوان خالی باشد. فر را از قبل گرم کنید و کیک ها را داخل فر بگذارید. برای فر گازی دمای 175 درجه و فر برقی دمای 165 درجه مناسب است. مدت زمان پخت این کیک با توجه به فر های مختلف بین 30 تا 45 درجه است. بعد از اینکه کیک پخت، اجازه بدهید کاملا خنک گردد؛ سپس روی کیک را به دلخواه با شکلات و پودر پسته یا پودر نارگیل تزیین کنید.

منبع: فرارو
انتشار: 24 شهریور 1402 بروزرسانی: 24 شهریور 1402 گردآورنده: behsanshop.ir شناسه مطلب: 2309

به "طرز تهیه کیک مدرسه ای خوشمزه و مقرون به صرفه برای فرزند دانش آموزتان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کیک مدرسه ای خوشمزه و مقرون به صرفه برای فرزند دانش آموزتان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید