طرز تهیه میرزا قاسمی ، غذای محبوب گیلانی Mirza Ghassemi

میرزا قاسمی از غذاهای خوشمزه و پرهوادار گیلانی می باشد که عطر و طعم فوق العاده ای دارد. این غذا معمولا به عنوان پیش غذا سرو می گردد و سیر چاشنی اصلی این غذا می باشد.ترکیب بادمجان کبابی، سیر، گوجه و تخم مرغ. بادمجان جزو صیفی جاتی ست که هر غذایی با آن لذیذ و خوشمزه می گردد. غذاهایی که تم اصلی آن ها بادمجان می باشد بسیار محبوب و پر هوادار هستند. میرزا قاسمی توسط محمدقاسم خان والی حاکم رشت در زمان ناصرالدین شاه، ابداع شد و توسط او گسترش یافت و به نام او نیز اسم گذاری شد. میرزا قاسمی در گیلان معمولاً با برنج سرو می گردد اما اخیراً سرو با نان رایج شده است.

طرز تهیه میرزا قاسمی ، غذای محبوب گیلانی Mirza Ghassemi

تهیه این غذا بسیار ساده می باشد. و شما می توانید با رعایت نکات طلایی طبخ میرزا قاسمی ، میرزا قاسمی گیلانی را در خانه و با دستپخت خودتان تهیه کنید. ما در این دستور تمام نکات مهم طبخ این غذای شمالی لذیذ را برایتان آماده نموده ایم. در ادامه این مطلب را به نقل از خبرنگاران بخوانید.

بلیط هواپیما در طاهاگشت

مواد لازم

  • بادمجان قلمی و شیرین چهار عدد
  • سیر تازه یک کله
  • رب گوجه فرنگی نصف قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی تازه پنج عدد
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • لیمو ترش یک عدد
  • تخم مرغ چهار عدد
  • زرد چوبه یک قاشق چای خوری
  • روغن آفتاب گردان یا روغن زیتون یک فنجان

طرز تهیه میرزا قاسمی

مرحله اول

برای آغاز بادمجان ها را تا زمانی که پوست آن ها به طور کامل ذغالی و داخل آن پخته نشده، روی ذغال نگه دارید تا کاملا کبابی شوند. می توانید یک سیخ چوبی داخل بادمجان ها فرو کنید تا متوجه شوید کاملا پخته شده اند. حالا بادمجان ها را کنار بگذارید تا سرد شوند.گوجه فرنگی را رنده نموده و سیر را خیلی ریز ساطوری کنید.

مرحله دوم

یک استکان روغن داخل تابه بریزید و تا زمانی که روغن زیاد داغ نشده تابه را روی شعله بگذارید سپس سیر خرد شده و زردچوبه را به روغن اضافه کنید و چند ثانیه با شعله ملایم تفت دهید.

بادمجان ها را خوب پوست کنید، سپس ساطوری نموده و به مواد اضافه کنید. مواد را یک دقیقه تفت دهید.حالا گوجه فرنگی را داخل تابه بریزید و در تابه را بگذارید. شعله را کم کنید و اجازه دهید آب مواد کشیده گردد سپس آب لیمو و رب را اضافه کنید و کمی تفت دهید.نمک و فلفل را اضافه نموده و خوب هم بزنید.

مرحله سوم

تخم مرغ ها را روی مواد شکسته و بدون اینکه هم بزنید در تابه را بگذارید. بعد از بسته شدن کامل تخم مرغ ها در تابه را برداربد و آن ها را تکه تکه کنید. مواد را هم بزنید تا تخم مرغ ها کامل خرد شوند.در آخر میرزاقاسمی را در ظرفی مناسب کنار برنج کته یا نان سرو کنید و با جعفری تزیین کنید. نوش جان!

لمینت دندان کامپوزیت دندان ایمپلنت دندان ارتودنسی

منبع: تاپ تراول
انتشار: بروزرسانی: 27 مهر 1398 شناسه مطلب: 332

به "طرز تهیه میرزا قاسمی ، غذای محبوب گیلانی Mirza Ghassemi" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه میرزا قاسمی ، غذای محبوب گیلانی Mirza Ghassemi"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید