طرز تهیه مرغ با سس پرتقال به 2 روش (سس پرتقال زعفرانی و مجلسی)

به گزارش مجله بهسان، خبرنگاران | سرویس آشپزی - مرغ از جمله مواد پروتئینی بوده که در آشپزخانه های ایرانی از آن بسیار استفاده می گردد. از جمله غذاهای خوش مزه ای که با مرغ تهیه می گردد می توان به ته چین مرغ، خوراک مرغ با سس انار و فسنجان اشاره نمود. اما اگر از خوراک مرغ های تکراری و همیشگی خسته شده اید خوراک مرغ با سس پرتقال گزینه بسیار اشتهابرانگیزی به حساب می آید. این غذا دارای طعم و عطر بی نظیری بوده که از پخت آن پشیمان نمی شوید. در این مطلب دو دستور برای تهیه مرغ پرتقالی آورده شده است.

طرز تهیه مرغ با سس پرتقال به 2 روش (سس پرتقال زعفرانی و مجلسی)

طرز تهیه مرغ با سس پرتقال زعفرانی

مواد لازم (برای 5 نفر)
مرغ2 کیلوگرم
آب پرتقال طبیعی2 لیوان
کره3 قاشق سوپ خوری
نمک، فلفل و زردچوبهبه مقدار لازم
دم نموده زعفران1 قاشق سوپ خوری
دارچینبه دلخواه

زمان لازم برای پخت غذا: 1 ساعت

دستور تهیه

  • در قدم اول تکه های مرغ را با کره سرخ نموده و کمی نمک، فلفل و زعفران به آن بزنید.
  • پس از این مرحله آب پرتقال را به مرغ اضافه نموده تا روی مرغ ها را بگیرد. (مقدار آب پرتقال اگر کم باشد زود تبخیر شده و اگر زیاد باشد در سرانجام سس غلیظی برای مرغ حاصل نمی گردد؛ پس توجه کنید که آب پرتقال کم یا زیاد نگردد).
  • پس از اینکه به مدت 45 دقیقه الی یک ساعت مرغ ها در آب پرتقال جوشید، خوراک مرغ شما پخته است. (حرارت باید بسیار ملایم باشد.)
  • مرغ ها را در یک دیس چیده و مقداری از سس باقی مانده را روی آن بریزید.
  • خوراک مرغ را می توانید به تنهایی یا با پلو میل کنید.

نوش جان …

بیشتر بخوانید: طرز تهیه 3 نوع غذای سریع با مرغ

طرز تهیه مرغ با سس پرتقال مجلسی

مواد لازم (برای 4 نفر)
سینه مرغ بدون پوست و استخوان2 عدد نگینی خرد شده
آرد سفید1 پیمانه
نمک و فلفل ¼ قاشق چای خوری از هر کدام
روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای سس
آبیک و نیم لیوان
آب پرتقال2 قاشق غذاخوری
آبلیمو تازهیک چهارم پیمانه
سرکه برنج یک سوم پیمانه
سس سویا دو و نیم قاشق غذاخوری
پوست پرتقال رنده شده 1 قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای یا سفید1 پیمانه
سیر رنده شدهنصف قاشق چای خوری
پیازچه خردشده 2 قاشق غذاخوری
دانه فلفل قرمزیک چهارم قاشق چای خوری
زنجبیل تازه رنده شدهنصف قاشق مرباخوری

زمان لازم برای پخت غذا: 1 ساعت

طرز تهیه

  • ابتدا باید سس پرتقال را درست کنید؛ برای تهیه سس آب، آبلیمو، سرکه برنج، آب پرتقال و سس سویا را در یک قابلمه ریخته و آن را روی شعله قرار دهید.
  • سپس شکر قهوه ای، پوست پرتقال، زنجبیل، سیر، پیازخردشده و فلفل قرمز را به آن اضافه نموده و هم بزنید.
  • صبر کنید تا سس به جوش آید و یک قل بخورد؛ سپس حرارت را خاموش نموده تا کمی خنک گردد.
  • اکنون تکه های مرغ را درون یک ظرف قرار دهید؛ یک پیمانه از سس خنک شده را به آن اضافه کنید؛ در ظرف را بسته و آن را دو ساعت در یخچال بگذارید.
  • در یک ظرف دیگر آرد، نمک و فلفل را مخلوط نموده و پس از دو ساعت مرغ خوابانده شده در سس را به آن انتقال دهید و خوب تکان دهید.
  • اکنون روغن زیتون را در یک تابه بریزید تا داغ گردد؛ سپس مرغ ها را در تابه ریخته و هر دو طرف آن ها را خوب سرخ کنید.
  • مرغ های سرخ شده را روی دستمال روغن گیر قرار داده تا روغن اضافی آن گرفته گردد.
  • باقی مانده سس ها را در تابه دیگری ریخته، روی حرارت گذاشته تا به جوش آید. سپس مرغ ها را به آن اضافه کنید تا چند قل بخورد.
  • مرغ با سس پرتقال شما آماده سرو است؛ می توانید آن را با تکه های پرتقال تزئین کنید.

نوش جان …

نکات مهم طبخ مرغ پرتقالی

  • سعی کنید برای این غذا از پرتقالی بهره ببرید که مزه تلخی نداشته باشد. جهت تلخ نشدن سس پرتقال، حتما هسته های پرتقال را با دقت از آب پرتقال جدا کنید.
  • در سرانجام اگر مرغ را چشیدید و مزه تلخی داشت یک تا دو قاشق شکر به آن اضافه کنید تا طعم تلخی آن از بین برود.
  • حتما از آب پرتقال طبیعی بهره ببرید؛ آبمیوه های آماده طعم بدی به مرغ خواهند داد.
  • هرچه طعم آب پرتقال ملس تر باشد سس پرتقال خوشمزه تر می گردد.

سخن آخر

برای تهیه مرغ پرتقالی می توانید از پرتقال های توقرمز یا خونی نیز بهره ببرید. همچنین می توانید این غذای لذیذ را با انواع دورچین تزئین نموده و برای مهمانی های خود سرو کنید. لطفا اگر مرغ با سس پرتقال را درست کردید نظر و تجربیات خود را در خصوص طعم و طرز تهیه آن با ما و دیگر مخاطبان خبرنگاران در بخش نظرات در میان بگذارید.

منبع: setare.com
انتشار: 27 اردیبهشت 1400 بروزرسانی: 27 اردیبهشت 1400 گردآورنده: behsanshop.ir شناسه مطلب: 1630

به "طرز تهیه مرغ با سس پرتقال به 2 روش (سس پرتقال زعفرانی و مجلسی)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مرغ با سس پرتقال به 2 روش (سس پرتقال زعفرانی و مجلسی)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید