طرز تهیه شیرینی کره ای؛ ویژه نوروز

به گزارش مجله بهسان، خبرنگارانـ با نزدیک شدن به ایام نوروز پخت انواع شیرینی های رنگارنگ و خوشمزه خانگی رونق می گیرد. شیرینی های خانگی مخصوص نوروز معمولا خشک، ریز و بسیار متنوع و رنگارنگ هستند. شیرینی کره ای یا شیرینی وینی یکی از انواع شیرینی های خشک و خوشمزه است که دستور پخت بسیار ساده ای دارد و برای پذیرایی در ایام نوروز یک انتخاب مناسب است. پایه اصلی این شیرینی کره است و شما می توانید به راحتی آن را در منزل تهیه کنید. در ادامه این مطلب طرز تهیه شیرینی کره ای همراه با نکات مهم و فوت و فن های مربوط به پخت این شیرینی تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.

طرز تهیه شیرینی کره ای؛ ویژه نوروز

مواد لازم برای تهیه شیرینی کره ای

آرد سفید شیرینی: 2 لیوان

کره: 200 گرم

پودر قند: 100 گرم

سفید تخم مرغ: 1 عدد

وانیل: نوک قاشق چای خوری

نمک: 1 پنس

نکات مربوط به مواد اولیه

1 ـ نکات مربوط به آرد

نکته مهمی که باید در خصوص آرد به آن توجه کنید، کیفیت آرد های موجود در بازار است که با هم تفاوت دارند. به همین علت متناسب با کیفیت آرد ممکن است اندازه آن کم تر یا زیاد تر از اندازهی گردد که در دستور گفته شده است؛ بنابراین موقع اضافه کردن آرد به این مسئله توجه داشته باشید. اگر دیدید مواد شیرینی درحال سفت شدن است؛ ولی هنوز اندازهی از آرد به جای مانده است؛ یعنی آردی که اضافه نموده اید، کافی است و بقیه را اضافه نکنید. اگر هم طبق دستور عمل کردید؛ ولی حس کردید مواد شما هنوز به آن غلظتی که باید برسد، نرسیده است؛ یعنی باید کمی بیشتر آرد اضافه کنید؛ بنابراین شما همواره اندازه آردی را که در دستور گفته شده است، تهیه کنید. حال ممکن است این اندازه با توجه به کیفیت آرد کم یا زیاد گردد.

2 ـ نکات مربوط به پودر قند

پودر قند باید حتماً از قند تهیه شده باشد؛ یعنی قند را پودر نموده باشد. اگر شکر را آسیاب کنید، هرگز به نرمی قند آسیاب شده نخواهد بود. پودر قند مرغوب پودر قندی است که به نرمی آرد باشد. توجه داشته باشید که پودر قند بعد از مدتی که داخل کیسه یا ظرف بماند، ممکن است سفت گردد؛ بنابراین قبل از اینکه آن را به مواد شیرینی اضافه کنید، حتماً با گوشت کوب بکوبید و سپس الک کنید.

طرز تهیه شیرینی کره ای

1 ـ کره را نیم ساعت قبل از آغاز پخت از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد؛ سپس داخل یک کاسه مناسب بریزید و پودر قند الک شده و وانیل را به آن اضافه کنید. حالا با دور تند همزن برقی به مدت 2 دقیقه مواد را هم بزنید تا سفید و سبک گردد.

2 ـ در مرحله بعد سفیده تخم مرغ و نمک را به مواد بالا اضافه کنید و 1 دقیقه دیگر با همزن برقی بزنید؛ سپس همزن را خاموش کنید و کنار بگذارید.

3 ـ حالا آرد را کم کم و طی سه مرحله به مواد اضافه کنید و با لیسک از یک جهت هم بزنید تا مواد حالت خمیری پیدا کند و خمیر نرمی به دست بیاید. خمیر را داخل قیف بریزید و ماسوره گل رز را سر قیف قرار بدهید. کف سینی فر را کاغذ روغنی پهن کنید و با قیف شیرینی ها را با فاصله از هم به شکل دلخواه ماسوره کنید. سینی فر را داخل فر 170 درجه سانتیگراد که از قبل گرم نموده اید، به مدت 15 دقیقه بگذارید تا شیرینی بپزد. برای فر برقی دمای 150 درجه مناسب است. بعد از اینکه شیرینی پخت و کاملا خنک شد، آن را از روی سینی فر جدا کنید و داخل ظرف مورد نظر بچینید، نوش جان.

نکته

برای تهیه شیرینی کره ای کاکائویی می توانید اندازه 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو را با آرد سفید مخلوط و به مواد شیرینی اضافه کنید.

منبع: فرارو
انتشار: 20 اسفند 1401 بروزرسانی: 20 اسفند 1401 گردآورنده: behsanshop.ir شناسه مطلب: 2237

به "طرز تهیه شیرینی کره ای؛ ویژه نوروز" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شیرینی کره ای؛ ویژه نوروز"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید