طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی
به گزارش مجله بهسان، فصل گوجه فرنگی های خوشمزه و خوشرنگ است. پس از این فرصت استفاده کنید و یک سوپ خوشمزه برای یکی از وعده های شام یا ناهارتان بپزید.
سوپ گوجه فرنگی طرفداران زیادی دارد. شما هم به آنها بپیوندید.
1. پوست گوجه فرنگی ها را کنده و آنها را رنده کنید. برای اینکه این کار را راحت تر انجام دهید، ابتدا گوجه فرنگی ها را 30 تا 60 ثانیه داخل آب جوش قرار داده و سپس به آب سرد انتقال دهید به این صورت گوجه ها به راحتی پوست کنده می شوند.
2. روغن را در قابلمه ای بزرگ بریزید و پیاز و سیر خرد شده را در آن تفت دهید تا نرم شوند. سپس گوجه فرنگی ها را اضافه کنید. قرص های عصاره سبزیجات را در سه چهارم پیمانه آب جوش حل کرده و به این مخلوط بیفزایید. رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل سیاه و قرمز را هم در قابلمه بریزید.
3. شعله اجاق گاز را زیادتر کرده و صبر کنید تا مواد به جوش آید. حالا در قابلمه را بگذارید و 10 دقیقه صبر کنید تا گوجه فرنگی ها نرم شوند.
4. آرد ذرت را با 2 قاشق سوپ خوری آب سرد در کاسه کوچکی بریزید و حسابی هم بزنید تا آرد در آب سرد حل شود. خمیر آردی را در مخلوط گوجه بریزید. لوبیای کنسروی را از صافی عبور داده و به مواد بیفزایید. حالا 10 دقیقه دیگر قابلمه حاوی مخلوط گوجه فرنگی و لوبیا را حرارت دهید تا سوپ جا بیفتد.
5. بعد از اینکه مخلوط جاافتاد، در مراحل پایانی، گشنیز خرد شده را اضافه کرده و بعد از چند دقیقه همراه با نان سرو کنید.
مواد لازم برای 4 نفر:
- یک کیلو گرم گوجه فرنگی
- 2 ق. س روغن زیتون
- یک عدد پیاز درشت (ریز خرد شود)
- 2 حبه سیر
- 2 عدد قرص عصاره سبزیجات
- یک ق. س سرپر رب گوجه فرنگی
- یک ق. چ فلفل قرمز
- یک ق. س آرد ذرت
- 450 گرم کنسرو لوبیا چیتی
- 2 ق. س گشنیز تازه خرد شده
گوجه فرنگی
رنگ قرمز گوجه فرنگی به دلیل وجود آنتی اکسیدان لیکوپن است.
آنتی اکسیدان ها همان عوامل از بین برنده رادیکال های آزاد، عوامل ایجاد انواع سرطان ها و آسیب به سلول ها هستند. گوجه فرنگی سرشار از ویتامین C وکمی ویتامین B است. هر صد گرم گوجه فرنگی 15 کالری انرژی دارد.
منبع: همشهری آنلاین