طرز تهیه انچیلادا مرغ، غذای مکزیکی خوشمزه (تور مکزیک)
به گزارش مجله بهسان، چیکن انچیلادا یا انچیلادا مرغ، که هواداران زیادی در سراسر دنیا دارد در اصل غذایی مکزیکی است. به علت وجود مرغ، این خوراک خوش طعم، بسیار مقوی و غنی از پروتئین است. غذاهای مکزیکی سرشار از رنگ هستند و اغلب طعم تند و تیزی دارند که همین موضوع این غذاها را خاص و خوشمزه می نماید. اگر از هواداران غذاهای مکزیکی هستید یا مایلید غذاهای تازه را امتحان کنید و در مهمانی ها سر سفره تان بگذارید؛ امروز با طرز تهیه انچیلادای مرغ با ما همراه باشید.
اگر علاقمند به سفر با بهترین تور مکزیک هستید با ما همراه شوید، با مجری مستقیم تور مکزیک از مکزیکوسیتی و کانکون دیدن کنید و بهترین تجربه سفر را داشته باشید.
مواد لازم برای تهیه انچیلادا مرغ
- نان تورتیا یا پیتا چهار عدد
- گوجه فرنگی پوره شده دو لیوان
- رب گوجه فرنگی دو و نیم قاشق غذاخوری
- فیله مرغ 700 گرم
- ذرت پخته شده یک پیمانه
- کنسرو لوبیا سیاه یا لوبیا قرمز یک عدد
- پیاز یک عدد
- پنیر پیتزا رنده شده خرید آنلاین یک و نیم فنجان
- سیر دو حبه
- پنیر چدار رنده شده یک لیوان
- فلفل دلمه ای یک عدد
- فلفل چیلی به صورت دلخواه به اندازه لازم
- خامه ترش کاله خرید آنلاین یک عدد
- نشاسته ذرت یک قاشق غذاخوری
- آبلیمو یک قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل به اندازه لازم
- پاپریکا، تخم گشنیز و آویشن به اندازه لازم
طرز تهیه انچیلادا مرغ
مرحله اول
حبوبات را از روز قبل خیس کنید و طی این مدت چندبار آب آن را عوض کنید و سپس آن ها را جداگانه بپزید.
مرحله دوم
فر را روشن کنید و روی 200 درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم گردد.
مرحله سوم
مرغ را به صورت نوارهای باریک برش داده و بعد به همراه پیاز، سیر ساطوری شده داخل روغن زیتون تفت دهید.
بعد از آنکه کمی رنگ مرغ ها تغییر کرد رب گوجه را اضافه کنید و خوب مواد را با هم مخلوط کنید.
مرحله چهارم
فلفل دلمه ای که به صورت نگینی برش داده اید را به آن اضافه کنید (اگر می خواهید غذای شما هم مانند اینچیلاداهای اصیل تند گردد فلفل چیلی خرد شده را هم در این مرحله اضافه کنید).
مرحله پنجم
ذرت پخته شده را هم به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید (می توانید از کنسرو ذرت هم بهره ببرید).
آب اضافه لوبیای پخته شده را بگیرید و آن را هم به مواد اضافه کنید. بعد از آن که مرغ و سبزیات به خوبی پخته شد زیر گاز را خاموش کنید.
طرز تهیه سس انچیلادا
مرحله اول
داخل ماهیتابه اندازهی روغن زیتون بریزید و پوره گوجه را به آن اضافه کنید و بعد از چند دقیقه ادویه ها را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله دوم
نشاسته ذرت را اضافه نموده و سریعا با گوجه فرنگی هم بزنید تا گلوله نگردد. آبلیمو را هم اضافه کنید و بعد صبر کنید تا سس کمی غلیظ گردد و بعد شعلع را خاموش کنید.
مرحله سوم
بعد از گرم شدن نان را پهن کنید و از مواد تهیه شده روی آن بریزید و کمی از مخلوط پنیر را هم به آن اضافه کنید و در آخر نان را رول کنید. این کار را ادامه دهید تا تمام مواد تمام گردد.
مرحله چهارم
اندازهی از سس انچیلادا را داخل ظرف فر بریزید. نان های رول شده را در ظرفی که ته آن سس ریخته اید بچینید، روی آن ها را با به جامانده سس تهیه شده بپوشانید. در آخر هم روی سس را با مخلوط پنیرها بپوشانید و در فر بگذارید بعد از آن که پنیر کاملا آب شد آن را خارج کنید.
انچیلادا مرغ شما حاضر است، آن را از فر خارج نموده و در ظرف دلخواهتان سرو کنید و لذت ببرید.
منبع: کتاب کاله