طرز تهیه خورش آلو اسفناج با گوشت

به گزارش مجله بهسان، خورش آلو اسفناج با گوشت یکی از خوشمزه ترین غذاهای سنتی ایرانی است. طرز تهیه خورش آلو اسفناج با گوشت شبیه طرز تهیه خورش آلو اسفناج با مرغ است.

طرز تهیه خورش آلو اسفناج با گوشت

خبرنگاران | سرویس آشپزی - خورش آلو اسفناج یکی از انواع خورش آلو و از غذاهای سنتی ایرانی است که معمولا در فصل پاییز و زمستان که اسفناج به وفور در دسترس است تهیه می گردد.

بسیاری از افراد به دلیل وجود اسفناج از خوردن این غذا خودداری می نمایند اما باید بگوییم که این غذا یکی از خوشمزه ترین غذاهای اصیل ایرانی است و ترکیب اسفناج، زعفران و آلو طعمی بهشتی به این غذا می دهد. برخی افراد برای تهیه خورش آلو اسفناج از مرغ و برخی دیگر از گوشت خورشتی استفاده می نمایند که هر دو آن ها خوشمزه است و انتخاب نوع گوشت به سلیقه شما بستگی دارد. قبلا طرز تهیه خورش آلو اسفناج با مرغ را شرح داده ایم، این بار اما قصد داریم طرز تهیه خورش آلو اسفناج با گوشت را به شما آموزش دهیم که بسیار خوشمزه و آسان است و یک گزینه عالی برای مهمانی هاست.

مواد لازم برای تهیه خورش آلو اسفناج

گوشت گوسفندی400 گرم
اسفناج700 گرم
آلو خورشتی300 گرم
پیاز1-2 عدد
نمک، فلفل، زردچوبهبه میزان لازم
زعفرانبه میزان لازم
آبلیمودر صورت احتیاج

طرز تهیه خورش آلو اسفناج

  1. برای تهیه خورش آلو اسفناج ابتدا پیازها را ریز خرد کنید و با کمی روغن تفت بدهید.
  2. وقتی پیازها نرم شدند، گوشت را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت نغییر کند.
  3. حالا کمی فلفل، زردچوبه و ادویه خورشتی به گوشت اضافه کنید.
  4. مقداری آب روی گوشت بریزید و اجازه دهید گوشت نیم پز گردد.
  5. اسفناج را در تابه ای جداگانه تفت دهید البته مواظب باشید زیرا زیاد تفت دادن اسفناج، باعث تلخی آن می گردد.
  6. اسفناج ها را 1 ساعت آخر پخت به خورش اضافه کنید و اجازه دهید خورش به آرامی جا بیفتد.
  7. در این فاصله، آلوها را به مدت نیم ساعت داخل آب سرد خیس کنید و بعد آن ها را نیز تفت داده و نیم ساعت آخر پخت، به خورش اضافه کنید و حرارت را بسیار کم کنید تا خورش کم کم جابیفتد.
  8. در آخر نیز نمک خورش را اندازه کنید و خورش آلو اسفناج خوشمزه را با برنج زعفرانی سرو کنید.

نکات:

  • برای تهیه این خورش می توانید از ماهیچه کامل گوسفندی هم بهره ببرید.
  • در برخی از نقاط کشور به خورش آلو اسفناج، لوبیا قرمز یا چیتی یا حتی چشم بلبلی هم اضافه می نمایند اما توصیه نمی گردد.
  • در برخی شهرها، این خورش را با کوفته ریزه یا کوفته قلقلی و لپه درست می نمایند که این به ذایقه شما بستگی دارد.
  • آلوی خورش آلو اسفناج نباید بیشتر از نیم ساعت خیس بخورد زیرا در این صورت، موقع پخت خورش کاملا له می گردد.
  • اگر مزه آلو شیرین بود، می توانید کمی آبلیمو نیز به خورش اضافه کنید.
  • برای تهیه این خورش از لواشک آلو نیز می توانید بهره ببرید. در این صورت لواشک را به دل خواه خرد نموده و در یک ربع آخر پخت، به خورش اضافه کنید.
  • همچنین‬ می توانید برای تهیه این خورش از رب آلو هم بهره ببرید.
  • در هر غذایی که بخواهید از آلو بهره ببرید, باید حتما از نیم ساعت قبل آن را خیس نموده و بعد تفت دهید تا آلو در خورش له نگردد.
منبع: setare.com
انتشار: 15 تیر 1400 بروزرسانی: 15 تیر 1400 گردآورنده: behsanshop.ir شناسه مطلب: 1709

به "طرز تهیه خورش آلو اسفناج با گوشت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خورش آلو اسفناج با گوشت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید