کاهش ریسک ابتلا به سرطان روده با مصرف سیر و پیاز

به گزارش مجله بهسان، به گزارش خبرنگاران، تحقیقات محققان دانشگاه پزشکی چین نشان می دهد مصرف میزان بالا سبزیجات آلیومی ریسک ابتلا به سرطان روده بزرگ را تا 79 درصد کاهش می دهد.

کاهش ریسک ابتلا به سرطان روده با مصرف سیر و پیاز

ژی لی، عضو تیم تحقیق، در این باره می گوید: نکته حائز اهمیت در این تحقیق این است که هر چقدر مصرف سبزیجات آلیومی بیشتر باشد، میزان حفاظت در مقابل سرطان روده بزرگ بیشتر خواهد بود.

وی در ادامه می افزاید: به طورکلی یافته های فعلی نشان می دهد که چقدر پیشگیری اولیه از ابتلا به سرطان روده بزرگ به وسیله تغییر در سبک زندگی مهم است.

در این مطالعه، 833 بیمار مبتلا به سرطان روده بزرگ با 833 بیمار فاقد این بیماری مقایسه شدند.

طبق اعلام سازمان بهداشت دنیای، سرطان روده بزرگ یکی از شایع ترین سرطان ها در سراسر دنیا است بطوریکه در سال 2018، 1.80 میلیون مورد ابتلا به این سرطان و 862 هزار مرگ ناشی از این سرطان در دنیا وجود داشته است.

به گفته محققان سبزیجاتی که در خانواده آلیوم ها قرار دارند، می توانند خطر ابتلا به سرطان معده و روده را کاهش دهند. مزایای این سبزیجات به دلیل وجود ترکیبات سولفوری است. اگرچه مکانیسم دقیق این ترکیبات هنوز معین نیست اما فرضیه ها بر این اصل راسخ است که پیاز دارای موادی است که از رشد تومورها جلوگیری می نماید. این سبزی پرخاصیت منبع خوبی از آنتی اکسیدان و ویتامین C است که باعث می گردد بدن افراد با رادیکال های آزاد مقابله کند.

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 30 خرداد 1398 بروزرسانی: 5 مهر 1399 گردآورنده: behsanshop.ir شناسه مطلب: 140

به "کاهش ریسک ابتلا به سرطان روده با مصرف سیر و پیاز" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کاهش ریسک ابتلا به سرطان روده با مصرف سیر و پیاز"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید