برترین رستوران های بوینس آیرس
به گزارش مجله بهسان، شهر دیدنی بوینس آیرس به عنوان یکی از مقاصد اصلی هواداران سفر به جاهای هیجان انگیز و مفرح شناخته می گردد. این شهر وسیع و رنگارنگ، مرکز کشور پر جاذبه آرژانتین است. علاوه بر غذاهای بومی و منحصر به فرد آمریکای شمالی، شما این شانس را دارید تا غذاهای سنتی اروپا را در برترین رستوران های بوینس آیرس تجربه کنید. می توان با چشیدن طعم لذیذ غذا در رستوران های دیدنی بوینس آیرس، به چند ملیتی بودن این شهر پی برد. غذاهایی که ترکیبی از طعم های ایتالیایی، اسپانیایی، فرانسوی و بومی ـ امریکایی را در خود دارند.
باید بگویم که غذا خوردن در رستوران های درجه یک و تجربه طعم های تازه، خود بخش مهمی از سفر به این شهر پر هیاهو است. در این مقاله کوشش خواهم کرد که معروف ترین و خاص ترین و بهترین رستوران های بوینس آیرس را معرفی کنم.
رستوران لاکابرِرا | La Cabrera
در سال 2003، رستوران لاکابررا افتتاح شد و کوشش کرد که تبدیل به یک خانه استیک کاملا تازه و متفاوتی در آرژانتین گردد. این رستوران فضایی کاملا راحت و خودمانی طراحی نموده است که استیک ها و نوشیدنی هایی با بالاترین کیفیت به مشتریانش پیشنهاد می دهد. رستوران لاکابررا سبک و طراحی کاملا منحصر به فردی دارد. به محض ورود، شما لوستر های زیبایی خواهید دید که قاشق و چنگال به آن ها آویزان شده است. بعلاوه بشقاب هایی زیبا و طراحی شده آویزان به دیوار ها، توجه شما را جلب خواهد نمود.
رستوران لاکابررا در منطقه پر جنب وجوش و مدرن پالرمو ویخو (Palermo Viejo) واقع شده است. این رستوران پیروز، سه شعبه در بوینس آیرس دارد و علاوه بر آن در پاراگوئه، فیلیپین، دوبی، برزیل و پرو هم شعبه دارد.
باید بگویم که اگر می خواهید متنوع ترین و خوش طبخ ترین استیک ها را امتحان کنید، کشور آرژانتین و این رستوران می تواند بهترین انتخاب باشد. لاکابررا 25 مدل متفاوت بیف در منوی خود دارد. با انتخاب استیک باب طبعتان، از شما با برش زخیمی از استیک آغشته به کره و سس مخصوص پذیرایی خواهد شد.
این را هم باید اضافه کنم که این رستوران پر هوادار همواره شلوغ است. احتمالا مجبور می شوید زمانی را در صف مشتریان بایستید تا بتوانید غذای خود را سفارش دهید.
راستی می توانید با کشور چندملیتی آرژانتین هم قبل از رفتن، آشنا شوید.
رستوران آسترید و گستون | Astrid & Gastón
افتتاح اولیه این رستوران در سال 1994به وسیله گستون و پترون آکوریو که حامی سنت غذاهای مدرن پرو بود و همسر سرآشپز، به نام آسترید برگزار شده است. بعد از گذشت چند سال از افتتاح، مالکان رستوران پیشرفت قابل توجهی می نمایند و علاوه بر تغییر مکان رستوران، تم و طراحی رستوران را به طور کامل تغییر می دهند.
رستوران آسترید و گستون از سال 2014 در منطقه کازا موریرا در سان ایسیدرو لیما (Casa Moreyra in Limas San Isidro) واقع شده است. منطقه کازاموریا قدمتی 300 ساله دارد و با سر زدن به این رستوران می توانید از بودن در فضای تاریخی و زیبای این محله نیز لذت ببرید.
این رستوران در حال حاضر کوشش دارد تا فرهنگ و غذاهای پرو را به نمایش بگذارد و مهمانان خود را با طعم های خاص غذاهای پرو آشنا کند. شما می توانید از غذاهایی کاملا اصیل رستوران آسترید و گستون که با مواد اولیه محلی تهیه شده اند لذت ببرید.
کیفیت منوی این رستوران زبانزد مردمان بومی و گردشگر ها شده است. رستوران آسترید و گستون در لیست 50 رستوران برتر آمریکای لاتین در سال 2013 بوده و جایزه هنر مهمان نوازی در سال 2017را نیز از آن خود نموده است.
رستوران کازا سالتشیکر | Casa Saltshaker
کازا در زبان اسپانیایی به معنای خانه است و اگر شما اهل معاشرت و مشتاق آشنایی با آدم های تازه هستید، رستوران کازا سالتشیکر بهترین انتخاب برای شماست. این رستوران با میزهای اجتماعی و بزرگی که دارد، مشتریان مختلف خود را در کنار هم گرد می آورد و فرصتی فراهم می نماید تا با آدم های متفاوت و شاید گردشگر هایی از ملیت های دیگر آشنا شوید.
رفتن به رستوران های دربسته در آرژانتین بسیار رایج است و این رستوران نیز یکی از رستوران های دربسته به شمار میرود. رستوران در بسته به این معناست که شما نمی توانید سرزده به این رستوران ها بروید و باید اینترنتی میزی رزرو کنید تا طبق رزرو شما، سرآشپز خود را برای سرو غذا در پنج مرحله آماده کند.
بیش از یک دهه است که این رستوران یکی از پاتوق های اصلی مردمان محلی و گردشگر هاست. این رستوران، غذاهایی متنوع از منطقه ها مختلف همانند آمریکای جنوبی، آسیا شرقی و خاورمیانه سرو می نماید. در واقع در مناسبت های مختلف، غذاهای یک منطقه معین را سرو می نماید و می تواند همواره مشتریان خود را با غذاهای تازه سورپرایز کند.
اگرچه غذاهایی مخصوص برای مشتریان گیاه خوار خود ندارد اما در طبخ تمام غذاهایش از سبزیجات و میوه جات فصلی و تازه استفاده می نماید.
رستوران اِلنا، تجربه خوردن غذا در امارتی مجلل | Elena restaurant
رستوران النا در هتل چهار فصل واقع شده است. یکی از خاص ترین روزها در رستوران النا، شنبه ها است. هر شنبه، رستوران النا بهترین و معروف ترین غذاهای بوینس آیرس را سرو می نماید. انواع غذاهای گوشتی، پنیر، پاستا، سوشی، پن کیک، شکلات های رنگارنگ، شیرینی ها و بستنی های متنوع همگی را یک جا در این رستوران می توانید پیدا کنید.
رستوران اِلنا به خاطر تنوع غذایی اش برای تمام اعضای خانواده با سنین مختلف می تواند مجذوب کننده باشد و مناسب دورهمی های خانوادگی است. نه تنها گردشگر ها بلکه مردمان محلی نیز شنبه ها، مشتریان پر و پا قرص این رستوران هستند.
در ابتدای ورود به رستوران النا با راه پله ای مارپیچ و مبلمانی لوکس از چرم سبز و چوب رو به رو خواهید شد. کمی جلوتر که بروید میز بزرگ و مرمری آشپزخانه توجه شما را جلب خواهد نمود. ساختمان دو طبقه رستوران النا، یکی از جاذبه های تاریخی بوینس آیرس است. این بنا متعلق به فردی سرشناس، النا پونا اونزو، بوده است. رستوران لوکس النا با اشیا و اثاثیه عتیقه، بسیار هنرمندانه طراحی شده است و برای دوست داران عتیقه مکانی بسیار ویژه خواهد بود.
رستوران اِل اُبررو | El Obrero
رستوران سنتی ال اُبررو، تجربه بودن در یک فضای آرژانتی اصیل را برای شما شکل می دهد. یکی از لذت های سفر کردن به مکان های تازه، تجربه غذاهای بومی آن می تواند باشد. این رستوران قطعا برای تجربه طعم های اصیل آرژانتینی، انتخاب مناسبی خواهد بود.
رستوران ال اُبررو تصاویر مشتریان معروف خود را به دیوار ها آویزان نموده است. تصویر هنرمندانی همانند فرانسیس فورد کاپولا، فیلم ساز بسیار مشهور آمریکایی، را در این رستوران خواهید دید. یکی از خوبی های این رستوران، سرو بیف و استیک های بسیار خوش طعم با قیمتی مقرون به صرفه است. رفتن به این رستوران مقرون به صرفه اما با کیفیت را در سفر به بوینس آیرس از قلم نیاندازید.
رستوران کازا کروز | Casa Cruz
کازا کروز با فضاسازی متفاوت خود، به عنوان یکی از بهترین رستوران های بوینس آیرس شناخته می گردد. این رستوران با چوب های ماهاگونی و نورپردازی کم نور طراحی شده و فضایی لوکس و شاعرانه شکل داده است.
سر آشپز این رستوران به نام مارتیتگویی (Martitegui)، یکی از بهترین آشپزان آمریکای جنوبیست و علاوه بر غذاهای لذیذ، نوشیدنی های پر زرق و برق و کمیابی را برای مهمانان خود سرو می نماید.
رستوران سوکر (Sucre)، یکی از قدیمی ترین رستوران های بوینس آیرس
کشور آرژانتین یکی از مراکز معروف طبخ بیف های خوشمزه و منحصر به فرد است. نمی توان به این کشور سفر کرد و به این رستوران با کیفیت و خوشمزه سری نزد. رستوران سوکر یکی از رستوران های معروف و گردشگری بوینس آیرس است. سوکر در زبان فرانسوی به معنای شکر است و باید اعتراف کنم که این نام با فضای دلپذیر و محبت آمیز این رستوران بسیار هم خوانی دارد.
این رستوران یک بار دارد و هنگام انتظار برای گرفتن میز، از شما با نوشیدنی های خوشمزه ای پذیرایی می نماید تا زمان برای شما زودتر و راحت تر بگذرد. منوی رستوران سوکر فصلی است و بسته به فصل سفر، شانس تجربه غذاهای کاملا متفاوتی را خواهید داشت.
به محض ورود، طراحی مدرن رستوران با سقف های بلند و آشپزخانه قابل دید توجه شما را جلب خواهد نمود. در رستوران سوکر، تازگی مواد اولیه و برخورد گرم میزبانان حسابی به دلتان خواهد نشست.
این رستوران تحت نظر سر آشپز به نام، گونزالو ساکوت (Gonzalo Sacot)، توانسته شیوه بسیار متفاوتی را در طبخ و سرو غذا اجرا کند. شیوه و سبک متفاوت این رستوران باعث شده تا توجه متخصصان غذای داخلی و خارجی را به سوی خود جلب کند. اگر به این رستوران رفتید، به شما پیشنهاد می دهم که غذاهای اصلی و معروف رستوران را امتحان کنید.
ریسُتو و بشقاب ماهی از غذاهای بسیار پر هوادار سوکر است. از طرف دیگر تجربه غذاهای ژاپنی نیز می تواند فراموش نشدنی باشد. شما در تمام مراحل طبخ غذا با سرآشپز همراه خواهید شد و او به گرمی روش پخت غذا را برایتان شرح خواهد داد و برای لحظاتی، حس بودن در ژاپن را به شما هدیه می نماید.
رستوران چیلا | Chila
رستوران چیلا به خاطر تلفیق سنت های آرژانتینی و فرانسوی، به سرعت تبدیل به یکی از رستوران های تماشای بوینس آیرس شده است. آشپزخانه این رستوران یکی از بهترین مکان های سرو غذای آرژانتینی ـ فرانسوی است. در سال 2009، رستوران چیلا جایزه حرفه ای ترین سرآشپز را از آموزشگاه بین المللی غذا دریافت نموده است.
رستوران چیلا اتاق های خصوصی با 20 نفر ظرفیت، به مشتریان خود پیشنهاد می دهد. می توانید با همسفران خود در اتاق های زیبای چیلا غذای خود را میل کنید و از تماشا چشم انداز باورنکردنی محله پورتو مادرو (Puerto Madero) لذت ببرید.
رستوران اوزاکا (Osaka)، تلفیقی از غذاهای ژاپن و پرو
اوزاکا در اصل با تمرکز به روی غذاهای پرو و ژاپن تاسیس شد اما شما می توانید غذاهای بومی تایلند و چین را هم در این رستوران تجربه کنید. منوی اوزاکا که اغلب به عنوان بهترین رستوران شهر ذکر می گردد، به طور مداوم در حال تغییر است. این رستوران کوشش دارد تا منوی خود را طبق تکنیک های تازه و فرهنگ های مختلف به روز نگه دارد و همین باعث شده که برای هر گردشگری یک مکان دوست داشتنی و هیجان انگیز باشد.
اوزاکا دو شعبه در پالرمو و دیگری در پورتو مادرو دارد. این رستوران تلفیقی، یکی از قدیمی ترین مراکز طبخ غذاهای آسیایی شناخته می گردد. البته باید اشاره کنم که اوزاکا رستوران مقرون به صرفه قیمتی نیست اما هواداران زیادی دارد. بعلاوه این رستوران یکی از مراکز اصلی برگزاری مهمانی ها و رویداد ها نیز هست.
شما می توانید در بالکن زیبای این رستوران بنشینید و از فضای زنده و سرگرم نماینده اوزاکا لذت ببرید.
رستوران تومو یک | Tomo 1
رستوران تومو در هتل پنج ستاره پانورامیکو واقع شده است. این رستوران زیبا چشم انداز ای وسیع رو به شهر دارد که همه را به سوی خود جذب می نماید. خواهران کنسارو با الهام از فرهنگ چند ملیتی آرژانتین امروز، ترکیبی از غذاهای مختلف را در منوی خود ارائه می دهند.
در طراحی این رستوران، از چوب های زیبایی استفاده شده است و فضایی لوکس و در عین حال گرم و خودمانی رقم زده است. در سفر خود به بوینس آیرس، به این رستوران سری بزنید و به ویژه از غذاهای کلاسیک آرژانتینیـ فرانسوی آن لذت ببرید.
رستوران آی لاتینا (I Latina)، سفری به آمریکای لاتین
این رستوران به وسیله دو برادر کلمبیایی افتتاح شده است. رستورانی که خود را در حیاطی زیبا و آرام پنهان نموده است. منوی غذایی رستوران آی لاتینا، هفت غذای اصلی دارد که به عنوان بهترین ها در بوینس آیرس شناخته می گردد.
غذاها طبق هر فصلی تغییر می نماید اما منو هر فصلی شامل غذاهای متنوعی از مکزیک تا پاتاگونیاست. در واقع هر غذا رنگ و بوی خاص خود را دارد و نماینده یک منطقه از آمریکای لاتین است.
رستوران آشپزخانه (La Cocina)، رستورانی با طعم غذاهای خانگی
اِمپانداس یکی از مقرون به صرفه قیمت ترین و خوشمزه ترین غذاهای بوینس آیرس است. شما می توانید این غذای خوشمزه را در همه جای بوینس آیرس پیدا کنید. از گران ترین رستوران های شهر گرفته تا فروشگاه های کوچک خیابانی. اما به شما پیشنهاد می دهم برای خوردن این اسنک لذیذ به رستوران آشپزخانه بروید. رستورانی کوچک و ساده که هشت مدل مختلف امپانداس را با قیمیتی بسیار مقرون به صرفه سرو می نماید.
امپانداس در واقع خمیر پخته یا سرخ شده است که با گوشت، مرغ، پنیر و یا سبزیجات پر می گردد. احتمالا شما هم مثل مشتریان پر و پا قرص این رستوران هوادار طعم خانگی غذاهای رستوران آشپزخانه خواهید شد.
رستوران دن کارلوس | Don Carlos
رستوران قدیمی دن کارلوس در محله لا بوکا و در نزدیکی ورزشگاه فوتبال واقع شده است. صاحب و سرآشپز این رستوران، طبق سلیقه خود برایتان غذا درست می نماید و شما منویی برای انتخاب غذا نخواهید داشت! سرآشپز دوست داشتنی این رستوران، به یاری سال ها تجربه، توانسته پاستای ایتالیایی را با استیک آرژانتینی تلفیق کند و منوی غذایی بسیار خاص و لذیذی خلق کند. به شما توصیه می کنم رفتن به این رستوران و تجربه پاستای دن کارلوس را در سفر خود از قلم نیاندازید.
رستوران دُن جولیو | Don Julio
رستوران کلاسیک دن جولیو، یکی از مراکز معتبر سرو غذای گریل شده در بوینس آیرس است. این رستوران زیبا در یک خانه قدیمی، در نزدیکی محله پالرمو، واقع شده است. به شما پیشنهاد می دهم شبی خاطره انگیز را در این امارت آجری زیبا بگذرانید و از نوشیدنی های متنوع و غذاهای کبابی معروف دن جولیو، لذت ببرید.
تجربه طعم انواع استیک و گوشت کبابی و گریل شده، احتمالا اولین چیزی است که به فکر بیشتر گردشگر ها درباره جاذبه غذایی آرژانتین می رسد. آمریکای جنوبی مرکز غذاهای گوشتی متنوع است و این تصور می تواند کاملا درست باشد. اما باید اشاره کنم که به همان اندازه که این کشور فرهنگ و هنر ملیت های مختلف را به خود جذب نموده است، غذاهای بین المللی و رنگارنگی نیز در این کشور می توان یافت.
خوردن غذاهای ایتالیایی، فرانسوی، اورگوئه ایی را که رنگ و بویی آرژانتینی به خود گرفته اند در سفر به بوینس آیرس از دست ندهید. گویی در یک زمان به جاهای مختلفی سفر نموده اید و طعم هنر آشپزی کشور های مختلف را چشیده اید.
سفرتان را تکمیل کنید
سفر کردن همواره به این نیست که بخشی از جاهای تماشای یک شهر را دیده و کمی با آن ها عکس بگیرید. فرهنگ، غذا و حتی آداب آن مکان هم بخشی از جاذبه هایش است. اگر زمانی به بوینس آیرس سفر کردید، با تماشا این رستوران ها سفرتان را کامل کنید.
منبع: علی بابا