رولت ردولوت + طرز تهیه

به گزارش مجله بهسان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه رولت ردولوت را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

رولت ردولوت + طرز تهیه

مواد لازم:

آرد 1 لیوان سرخالی (به اندازه 1 بند انگشت)

پودر کاکائو 2 ق چ

بکینگ پودر 1/2 ق چ

جوش شیرین نوک ق چ

وانیل 1/2 ق چ

کمی نمک

شیر 3 ق غ

شکر 1 پیمانه سرخالی (به اندازه یک بند انگشت)

سرکه 1 ق چ

کره آب شده 3 ق غ

تخم مرغ درشت 4 عدد.

رنگ ژله اى قرمز.

طرز تهیه:

اول مواد خشک: آرد+ پودر کاکائو+ بکینگ پور+ جوش شیرین +نمک را مخلوط می کنیم.

بعد باترمیلک: به 3 ق غ شیر، 1 ق چ سرکه اضافه نموده و 10 دقیقه زمان میدیم تا بریده بریده بشود.

سفیده ى تخم مرغ ها را هم میزنیم تا کامل فرم بگیرد و از ظرف نریزد.

بعد زرده ى تخم مرغ هارو با شکر و وانیل را به مدت 5 دقیقه با دور تند همزن میزنیم و بعد کره و باترمیلک را اضافه نموده به مدت 10 ثانیه هر کدام را هم زده و بعد رنگ ژله ای قرمز را به مقدار لازم اضافه می کنیم و بعد مواد خشک را که قبلا یک بار الک نموده ایم را طی دو مرحله اضافه می کنیم و به صورت دورانی و خیلی آرام با لیسک هم می زنیم.

در نهایت سفیده ى فرم گرفته شده را طى 2 تا 3 مرحله به مواد اضافه می کنیم و با لیسک در یک جهت به آهستگى مخلوط میکنیم.

داخل سینی گالوانیزه یا هر سینی دیگری، داخل فر 180 درجه به مدت 12 الی 15 دقیقه مواد را می ریزیم.

نکته: فر را چک کنید، در هر فری دما متغیر بوده و ممکن است در یک فر به مدت 8 دقیقه و در فر دیگری 15 دقیقه زمان پخت طول بکشد.

رولت را اگر از درجه فر مطمئن نیستید که پخته است ویا نه، باید بعد از زمان 8 دقیقه در فر را باز کنید و با خلال دندان 3 یا 4 جای کیک را چک کنید اگر نچسبید یعنی پخت کامل شده و به اندازه 1 یا 2 دقیقه گریل روی فر را روشن می کنید و بعد از فر در آورید.

براى خامه ى میانى از ترکیب پنیر خامه اى ویلى و خامه قنادى استفاده می کنیم.

خامه را هم میزنیم تا کامل فرم بگیرد بعد پنیر رو اضافه می کنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم. (میزان پنیر بستگى به سلیقه ای است.)

منبع: گردشبان
انتشار: 1 مهر 1399 بروزرسانی: 5 مهر 1399 گردآورنده: behsanshop.ir شناسه مطلب: 1162

به "رولت ردولوت + طرز تهیه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "رولت ردولوت + طرز تهیه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید