اخذ مجوز فراوری شیره و شربت انگوره پاستوریزه در ملایر

قائم مقام سازمان جهادکشاورزی استان همدان با بیان اینکه در سطح شهرستان ملایر 14 هزار بهره بردار در حوزه باغداری مشغول فعالیت هستند، گفت: سال جاری با کوشش های انجام شده عملکرد برداشت 116 تن انگور در هکتار در ملایر ثبت شد که رکوردی کم نظیر است.

اخذ مجوز فراوری شیره و شربت انگوره پاستوریزه در ملایر

به گزارش خبرنگاران، رضا عباسی چهارشنبه 4 مهر در چهارمین کنفرانس ملی صنعت انگور و کشمش ایران که به میزبانی دانشگاه ملی ملایر برگزار گردید، با بیان اینکه بیش از 50 درصد فراوری انگور استان همدان در سطح شهرستان ملایر رقم می خورد، اضافه کرد: انگور در استان همدان یک محصول صادرات محور است و به بیرون از مرزهای کشور صادر می گردد و ارزآوری خوبی دارد.

وی با اشاره به اینکه جلب اعتماد کشاورزان و باغداران در اولویت کاری سازمان جهادکشاورزی واقع شده است، اظهار کرد: باید بیش از گذشته در رابطه با عملیاتی و کاربردی کردن مباحث و یافته های علمی کار کنیم.

عباسی با بیان اینکه در سالجاری بیش از 30 هزار تن فرآوری انگور و فراوری کشمش در ملایر برای صادرات صورت گرفت، ادامه داد: استعداد منحصربفرد در زمینه فراوری انگور در شهرستان ملایر وجود دارد و باید کار فراوانی در این راستا انجام گردد.

وی با تأکید بر اینکه در این راستا رقبای زیادی برای ملایر وجود دارد که مشغول فعالیت هستند، توضیح داد: اگر کوچکترین غفلتی گردد، ملایر صندلی جهانی خود را از دست می دهد.

قائم مقام سازمان جهادکشاورزی استان همدان خواهان انتقال یافته های مراکز آموزش عالی به داخل باغات و مزارع شد و گفت: نمونه جلب اعتماد باغداران موفق را در تویسرکان داشتیم که با سرشاخه زنی و انجام عمل پیوندک توانستند سطح برداشت گردو را تا حد زیادی افرایش دهند.

عباسی با بیان اینکه برگزاری چنین همایش های ملی همانند جشنواره مبل و منبت در فصل برداشت انگور، سبب ورود گردشگران به منطقه و رونق اقتصادی می گردد، اظهار کرد: امروزه باید ارتباط تنگاتنگی بین صنعت، دانشگاه و بخش کشاورزی ایجاد گردد.

اخذ مجوز فراوری شیره و شربت انگوره پاستوریزه در ملایر

وی از اخذ مجوز فراوری شیره و شربت انگوره پاستوریزه در ملایر از مراجع ذیصلاح اطلاع داد و گفت: در حال حاضر 60 واحد سبزه پاک کنی در سطح این شهرستان فعال هستند.

عباسی با یبان اینکه سلایق بازرهای داخلی و جهانی به صورت روزانه در حال تغییر و تحول است، گفت: باید این سلایق را بشناسیم و با ایجاد صنایع تبدیلی و تکمیلی و فرآوری انگور و فراوری محصولات و مشتقات مشتری پسند، سطح صادرات را افزایش دهیم.

وی با اشاره به اینکه دولت در حوزه اعطای تسهیلات آبیاری های نوین عزم استوار و جدی دارد، ادامه داد: باید روش های قدیمی و سنتی آبیاری کنار گذاشته گردد و باغدارن و کشاورزان استان همدان از اعتبارت بلاعوض دولتی در این زمینه استفاده نمایند.

قائم مقام سازمان جهادکشاورزی استان همدان به وجود کشاورزان و باغداران خُبره و نمونه کشوری در ملایر اشاره نمود و گفت: کار باغداری باید اقتصادی گردد و از آنجا که ملایر در فراوری انگور، رتبه دوم کشور را داراست بنابراین باید به سمت ارتقاء سطح بهره وری باغات برویم.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: بروزرسانی: 27 مهر 1398 شناسه مطلب: 36

به "اخذ مجوز فراوری شیره و شربت انگوره پاستوریزه در ملایر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "اخذ مجوز فراوری شیره و شربت انگوره پاستوریزه در ملایر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید