اخذ مجوز فراوری شیره و شربت انگوره پاستوریزه در ملایر

به گزارش مجله بهسان، قائم مقام سازمان جهادکشاورزی استان همدان با بیان اینکه در سطح شهرستان ملایر 14 هزار بهره بردار در حوزه باغداری مشغول فعالیت هستند، گفت: سال جاری با کوشش های انجام شده عملکرد برداشت 116 تن انگور در هکتار در ملایر ثبت شد که رکوردی کم نظیر است.

اخذ مجوز فراوری شیره و شربت انگوره پاستوریزه در ملایر

به گزارش مجله بهسان، رضا عباسی چهارشنبه 4 مهر در چهارمین کنفرانس ملی صنعت انگور و کشمش ایران که به میزبانی دانشگاه ملی ملایر برگزار گردید، با بیان اینکه بیش از 50 درصد فراوری انگور استان همدان در سطح شهرستان ملایر رقم می خورد، اضافه کرد: انگور در استان همدان یک محصول صادرات محور است و به بیرون از مرزهای کشور صادر می گردد و ارزآوری خوبی دارد.

وی با اشاره به اینکه جلب اعتماد کشاورزان و باغداران در اولویت کاری سازمان جهادکشاورزی واقع شده است، اظهار کرد: باید بیش از گذشته در رابطه با عملیاتی و کاربردی کردن مباحث و یافته های علمی کار کنیم.

عباسی با بیان اینکه در سالجاری بیش از 30 هزار تن فرآوری انگور و فراوری کشمش در ملایر برای صادرات صورت گرفت، ادامه داد: استعداد منحصربفرد در زمینه فراوری انگور در شهرستان ملایر وجود دارد و باید کار فراوانی در این راستا انجام گردد.

وی با تأکید بر اینکه در این راستا رقبای زیادی برای ملایر وجود دارد که مشغول فعالیت هستند، توضیح داد: اگر کوچکترین غفلتی گردد، ملایر صندلی جهانی خود را از دست می دهد.

قائم مقام سازمان جهادکشاورزی استان همدان خواهان انتقال یافته های مراکز آموزش عالی به داخل باغات و مزارع شد و گفت: نمونه جلب اعتماد باغداران موفق را در تویسرکان داشتیم که با سرشاخه زنی و انجام عمل پیوندک توانستند سطح برداشت گردو را تا حد زیادی افرایش دهند.

عباسی با بیان اینکه برگزاری چنین همایش های ملی همانند جشنواره مبل و منبت در فصل برداشت انگور، سبب ورود گردشگران به منطقه و رونق اقتصادی می گردد، اظهار کرد: امروزه باید ارتباط تنگاتنگی بین صنعت، دانشگاه و بخش کشاورزی ایجاد گردد.

اخذ مجوز فراوری شیره و شربت انگوره پاستوریزه در ملایر

وی از اخذ مجوز فراوری شیره و شربت انگوره پاستوریزه در ملایر از مراجع ذیصلاح اطلاع داد و گفت: در حال حاضر 60 واحد سبزه پاک کنی در سطح این شهرستان فعال هستند.

عباسی با یبان اینکه سلایق بازرهای داخلی و جهانی به صورت روزانه در حال تغییر و تحول است، گفت: باید این سلایق را بشناسیم و با ایجاد صنایع تبدیلی و تکمیلی و فرآوری انگور و فراوری محصولات و مشتقات مشتری پسند، سطح صادرات را افزایش دهیم.

وی با اشاره به اینکه دولت در حوزه اعطای تسهیلات آبیاری های نوین عزم استوار و جدی دارد، ادامه داد: باید روش های قدیمی و سنتی آبیاری کنار گذاشته گردد و باغدارن و کشاورزان استان همدان از اعتبارت بلاعوض دولتی در این زمینه استفاده نمایند.

قائم مقام سازمان جهادکشاورزی استان همدان به وجود کشاورزان و باغداران خُبره و نمونه کشوری در ملایر اشاره نمود و گفت: کار باغداری باید اقتصادی گردد و از آنجا که ملایر در فراوری انگور، رتبه دوم کشور را داراست بنابراین باید به سمت ارتقاء سطح بهره وری باغات برویم.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 4 بهمن 1397 بروزرسانی: 27 فروردین 1399 گردآورنده: behsanshop.ir شناسه مطلب: 36

به "اخذ مجوز فراوری شیره و شربت انگوره پاستوریزه در ملایر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "اخذ مجوز فراوری شیره و شربت انگوره پاستوریزه در ملایر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید